Welke Formuler box past het best bij jou?

Selecteer de optie om het bij passende product te vinden

4K-resolutie verwijst naar een horizontale schermresolutie van ongeveer 4.000 pixels

Wifi is een technologie waarmee je draadloos kunt internetten.

USB 3.0 is de derde grote versie van de Universal Serial Bus-standaard voor interfacingcomputers en elektronische apparaten.

De high-definition multimedia interface is een aansluiting voor audio- en videosignalen in ongecomprimeerde digitale vorm.

High Efficiency Video Coding, ook bekend als H.265 en MPEG-H Part 2, is een videocompressiestandaard die is ontworpen als onderdeel van het MPEG-H-project als opvolger van de veelgebruikte Advanced Video Coding.

DTS-HD Master Audio is een meerkanaals, verliesvrije audiocodec ontwikkeld door DTS als een uitbreiding van de lossy DTS Coherent Acoustics-codec.

Dolby Digital is een techniek voor de weergave van digitale audio via zes kanalen. Hierbij treedt het surround sound-effect op.

Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand.

Widevine is een eigen aanbieder van technologie voor het beheer van digitale rechten die wordt gebruikt door Google Chrome en Firefox-webbrowsers, Android MediaDRM, Android TV en andere consumentenelektronica.

MyTv Online is een innovatief IPTV APP die door Formuler is uitgebracht.

Android TV is een platform ontwikkeld door Google.

USB 3.0 is de derde grote versie van de Universal Serial Bus-standaard voor interfacingcomputers en elektronische apparaten.

You've just added this product to the cart: